Samisgarage

På min garageblogg lägger jag ut det senaste kring mina förehavanden i mitt garage och annat bilrelaterat.

Mellandagsshopping

Kategori: Allmänt

En shoppingrunda i juletid ledde mig till spännande platser och möten. Dels köpte jag nya midjelister av BMW-klubbens fd ordförande och fick i samband med detta besöka ett garage i Nacka där det stod långa rader med finbilar! Några dagar senare befann jag mig mitt i smålandsskogarna hos en BMW-entusiast som var mitt i ett E28-bygge med M5-motor i. Förutom att jag fick tag i delar jag behöver till båda mina E21:or är det kul att få träffa personer med samma intresse - klassiska BMW-bilar!
Hittade ny kofångardel samt lite plock till "Mintgrün" samt två bättre begagnade framskärmar till lågmilaren. Trösklar inhandlades tidigare.
Härmed är "Rädda lågmila-BMW" inledd.

Att damma av

Kategori: Allmänt

Varje gång den mintgrüna "Lotta" ska ut på gården är det en speciell händelse. Då ingen drivkälla finns monterad för tillfället så behöver hela familjen engageras. Fyra personer går åt för att få ut och in bilen i garaget. Bilen var täckt av tjockt lager av slipdamm, men tack vare det mycket blåsiga vädret så blev den avdammad under en timmes utomhusvistelse. :) Äntligen kunde våra båda E21:or ställas upp bredvid varandra för lite fotografering...
Grannens kommentar: Nu har ni varsin! Jajjamän!